Vårt ungdomsråd

Möt vårt ungdomsråd

För att hitta rätt behov behöver vi representanter från målgruppen vi vill stötta. Därför är vi i full gång med att tillsätta ett ungdomsråd. Vi tänker oss ett råd som består av 4-6 ungdomar, balanserad uppsättning gällande, könsidentitet, religion, kultur och ursprung. Rådet tar fram önskemål och gör en behovsanalys vilken sedan Eldsjälarna har som underlag då de arbetar fram förslag på aktiviteter och gemensamma initiativ och projekt.

Olle Lilja är 24
år och arbetar med ungdomar på Kvarnbergsskolan

Olle är 24 år och bor i Hammarby! På fritiden tränar jag en del, allt mellan fotboll till kampsport och en del löpning. Annars gillar jag att laga mat och förstås att äta mat! För tillfället studerar jag till IT-projektledare. Jag vill kunna bidra med så mycket som möjligt till Ett hjärtligt Värmdö, jag har en väldigt god relation till de elever jag har på Kvarnbergesskolan, vilket har gett mig en stor insikt om ungdomar idag och en bra inblick i vad de saknar och önskar mer av på sin fritid.

Sarafina Shara är 16
år och går i Hemmestaskolan.

Sarafina vill gärna vara med i Ett hjärtligt Värmdös ungdomsråd, hon vill komma med idéer och förslag på roliga saker man skulle kunna göra på loven.

“Många reser bort men det skulle behöva finnas saker att göra för de som är kvar hemma. Dansläger, testa olika sporter och träffa nya kompisar är förslag från mig och mina vänner redan nu inför Sommarlovet!”

Abedi Pipina är 16
år och går i Hemmestaskolan

Abedi tycker om olika sporter som Vollyboll, fotboll och att dansa!

“Kul att vara med och få komma på idéer om vad man kan göra och prova-på under skollov!”