Om oss

Är ett forum bestående av representanter från näringslivet som har valt att engagera sig i social hållbarhet.

Består av några personer som är särskilt engagerade i en verksamhet eller förening, eller som privatpersoner, för att stötta vår målgrupp: barn och unga i Värmdö Kommun.

Här finns unga representanter från hela Värmdö som tillsammans kartlägger barn & ungas önskan om en meningsfull fritid.

Vår vision

Alla barn i vår
kommun ska ha möjlighet till en meningsfull och kostnadsfri fritid.

Vi vill förena lokalbefolkning, näringsliv och kommun för att tillsammans ge förutsättningar till att skapa en meningsfull fritid. Syfte med stiftelsen är att ge barn och barnfamiljer, boendes inom Värmdö kommun, som lever i ekonomiskt och eller socialt trångmål möjlighet att tillgodose sina eller sina barns behov i form av fritids-,skol-, medicin-, kultur-, musik-, idrotts- och övriga behovsuppfyllande artiklar.

Om grundarna till Ett hjärtligt
Värmdö

Syskonen John, Mattias, Cenny och Joanna växte upp i Gustavsberg och var aktiva i kommunens föreningar. De är nu föräldrar till tio småfranssons som numera utgör femte generationens värmdöbor. När syskonen växte upp var Värmdö en trygg plats med en stark gemenskap. Värmdö är full av eldsjälar som gör allt vad de kan för att återskapa gemenskap och trygghet för alla. Inspirerade av lokala eldsjälar som Julklappshjälpen, Välkommen till Värmdö och Mahfuz Sekers julaftnar började syskonen fundera hur de kunde bidra. Så föddes idén till "Stiftelsen Ett hjärtligt Värmdö".

Om oss

Ge tillbaka till Värmdö

Stiftelsen skapades december 2023 av familjen Fransson som alla är uppvuxna på Värmdö. Stiftelsen består av styrelsen John Fransson, Cenny Fransson, Mattias Fransson och Joanna Nordansjö och drivs sedan december 2023 av Petra Lindwall.

Om oss

Om Petra Lindwall

Jag är en person med stort engagemang när det gäller människor och det som på olika sätt får oss att må bra och utvecklas. Jag är övertygad om att det ofta räcker långt att bara vara medmänniska. Min bästa egenskap tror jag är förmågan att koppla ihop människor, kompetens och behov för att kunna ta nästa steg och ibland nya steg. Jag har också en stark tro på människors vilja och egen förmåga att göra gott. Tillsammans med min vän Liza Lövén har jag startat och drivit Julklappshjälpen Värmdö i många år. Där har jag sett att behovet är så mycket större än julklappar och drömt om att kunna hjälpa människor året runt. Nu har den drömmen gått i uppfyllelse! Jag är glad och tacksam att ha fått förtroendet att leda det här viktiga uppdraget. Jag tror och hoppas att stiftelsen Ett hjärtligt Värmdö kan göra stor skillnad för många familjer och framför allt för barnen i vår kommun!

Våra stödjare

Även tack till